Обезобразеното момиче питало лекаря в спешното дали ще умре. Шиенето продължило 3 часа

Раните са били с еднаква дълбочина. Веднага е станало ясно, че са направени с много остър предмет "като скалпел"

OFFNews 01 август 2023 в 12:07 10218 4

линейка

Снимка БГНЕС/Михаела Катеринска

Веднага е станало ясно, че раните са причинени от много остър предмет "като скалпел".

"Нали няма да умра?" Това е питало 18-годишното момиче, което бе обезобразено от Георги Николаев в Стара Загора, след като е прието в Спешното отделение. 

Доктор Стоян Петров е бил на смяна в злополучната вечер. Той е обработил и зашил раните на младата жена. По думите му шиенето на раните е продължило "3 часа с почивки от по 10 минути", предаде бТВ. 

Лекарят, който работи в отделението по ортопедия и травматология в Окръжната болница в Стара Загора, каза, че е питал момичето кой ѝ е причинил всичко това.

Към онзи момент тя не е можела да отговори и не помнела дали извършителят е един, или са двама.

По думите на лекаря раните са били с еднаква дълбочина. Веднага е станало ясно, че са направени с много остър предмет "като скалпел".

За ужасяващия случай от края на юни, при който 26-годишният Георги Николаев обезобрази 18-годишното момиче, се разбра в края на юли. Тогава майката и близка на пострадалата разказаха, че виновният е пуснат на свобода, тъй като съдът е определил, че нанесените 21 порезни рани с макетно ножче и извършените впоследствие 400 шева, обръснатата коса и счупеният нощ са лека телесна повреда. 

Заради действията на прокуратурата и Окръжният съд в Стара Загора в понеделник вечерта се проведоха многохилядни протести в над 40 града в страната. 

Георги Николаев бе отново задържан, като получи второ обвинение - за заплахи в убийство, а първото обвинение бе квалифицирано в средна телесна повреда. Стана ясно, че Николаев има две предишни обвинения за нанасяне на телесна повреда. Първият път е получил пробация, а вторият път - административно наказание. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

615

4

Уисъл блоър

02.08 2023 в 10:46

Само линча на такива изверги ще оправи работата...

4638

3

Того

02.08 2023 в 06:12

Къде е акъла на българската каскетура? Само факта, че има направени 400 разреза е достатъчно условие изрода да не бъде пуснат от затвора.

22548

2

dolivo

01.08 2023 в 19:32

айде, закона по-бързо да се променя, че по малко да се изкушава мутро барока да се саморазправя всеки път като дигне кръвно, я от някой пръднал накриво, я от девойка дето не го ще вече, щото го е видяла що за боклук е след няколко седмици заедно

8769

1

flatko

01.08 2023 в 14:33

Явно не е била напълно в съзнание. При такава кръвозагуба и шок, направо е чудо, че е оцеляла.
Никъде не споменават дали изродът сам я е закарал в Бърза помощ или я е оставил в това състояние да я намерят близките ѝ. Защото ако е второто, си е чист опит за убийство и този кретен би трябвало след пандиза директно да го преместят в лудницата до края на мизерното му съществуване.

 
X

Какво трябва да знаем за коклюша