Нов ъпдейт дава възможност за трупане на точки в Лукойл Клуб без пластика

OFFNews 11 юли 2019 в 17:36 7138 0

Снимка lukoil.bg

От близо месец Лукойл България пусна важна актуализация на мобилното си приложение Lukoil Club Bulgaria, която позволява картата за лоялност Лукойл Клуб да достигне до всеки клиент.

Особено полезно е приложението за тези, които още не са успели да се сдобият с карта за отстъпки. Вече не е необходимо да притежават пластмасовия носител – приложението може да генерира виртуална карта на всеки желаещ нов потребител. Системата позволява към конкретен телефонен номер да бъде регистрирана една карта и по този начин всеки член на семейството, който шофира, може да има своя собствена.

След изтегляне на приложението и извършване на няколко прости стъпки, тези, които вече притежават физическа карта Лукойл Клуб могат да я въведат в телефона си. Така, при следващо посещение на бензиностанциите от веригата, е достатъчно да натиснат таб „Карта“ и да насочат екрана на телефона към четеца на касата и моментално ще бъде отчетена съответната отстъпка и начислени бонус-точки.

Друго удобство на приложението е възможността клиентът да знае по всяко време какви разходи за гориво е направил с картата си от началото на годината, колко отстъпки и бонус-точки са му начислени и колко от тях е използвал. Бонус-точките могат да бъдат използвани за заплащане на покупки на гориво от бензиностанции Лукойл, както и на някои стоки.

Виртуалните карти автоматично участват във всички промоции и томболи, провеждани от Лукойл Клуб. В момента всеки член на клуба, който зарежда премиум-горивата Екто, може да спечели оригинални аксесоари на Порше или голямата награда - екскурзия за двама до Германия с ексклузивно посещение на завода и музея на Порше в Щутгарт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови