МВнР обяви, че съдейства на семейството на Лорина Камбурова

OFFNews 28 май 2021 в 14:00 4641 0

МВнР съдейства на семейството на починалата в Москва актриса Лорина Камбурова за транспортирането на тленните ѝ останки до България, съобщиха от ведомството във връзка със засиления обществен интерес.

"Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха всичко възможно да облекчат съдбата на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в постоянен контакт с роднините. Посолството ни в Русия продължава да оказва необходимото съдействие. То е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина Камбурова до България на опечалените роднини.

Министерството на външните работи на Република България изказва своите най-искрени съболезнования на семейството и близките на Лорина Камбурова!

Дълбок поклон пред паметта й и нейния талант!, се казва в съобщението.

Трагичната вест за смъртта на 30-годишната актриса дойде вчера. Тя е била в Москва в последните месеци, където се е снимала във филмови продукции. Според първоначалната информация е заболяла от Ковид и е развила двустранна пневмония, заради която е била настанена в болница, където е починала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки