Quantcast

Мач променя движението в центъра на София

OFFNews Последна промяна на 17 февруари 2019 в 06:25 1172 0

Въвежда се временна организация на движението за провеждане на футболна среща днес на Национален стадион „Васил Левски” в София. 

От 14.00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието от 08.00 до 17.00 часа при сектор „Г” на стадиона, а от 10.00 до 17.00 часа на моста пред Национален стадион „Васил Левски”. 

От 14.00 часа до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт, по ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”; бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”; бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо К. Яворов”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !