Конкурсът за маркетингова ефективност Effie България ще се проведе в края на 2020 за 13-и път

OFFNews 02 ноември 2020 в 10:28 1325 0

Снимка Effie България

Най-престижният конкурс за маркетингова ефективност в света Effie Awards ще се проведе за 13-а поредна година в България.

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА) съобщи, че всички професионалисти в сферата на интегрираните комуникации и рекламодателите могат да участват в конкурса с най-ефективните си творчески идеи, създадени в периода от 1 януари 2019 до 31 октомври 2020 г.

Агенциите и рекламодателите в България ще могат да заявят участие със свои комуникационни решения от 01.11. до 25.11.2020 г.

Пандемията и новите социални рестрикции провокираха включването на нова категория „Маркетинг при актуални събития“ в Effie Awards България тази година.

В тази широко формулирана категория един срещу друг ще се изправят контекстуални кампании с висока ефективност, създадени около конкретни събития и в отговор на неочаквани социални, културни и други явления.

Поради спецификата на годината БАКА удължават срока за участие с един месец, а таксата за участие при ранно подаване на заявки до 13 ноември е с 25% намаление.

Дали всичко, което блести, е злато, ще разберем в края на януари 2021 година на церемония по връчване на 13-ите награди Effie България 2020.

Конкурсът Effie Awards отличава най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.

За повече информация и насоки за правилното попълване на заявките, посетете страницата www.effiebulgaria.org

Наградите Effie България 2020 се провеждат с изключителната подкрепа на bTV Media Group - платинен спонсор и на Санофи България - златен спонсор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!