И днес ще е топло - до 20 градуса

OFFNews 25 февруари 2023 в 00:27 1636 0

бански
Ски по бански.

През нощта облачността ще намалее и над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад, показва прогнозата за времето на НИМХ.

Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°.

През деня над Западна България облачността отново ще се увеличи и на места в северозападните райони ще превали дъжд. Над останалата част от страната ще има променлива облачност. В Източна България и на север от планините ще духа умерен, временно силен югозападен вятър. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 15° и 20°, в София - около 16°.

Над планините облачността ще бъде предимно значителна, на отделни места, над 1800 метра, ще превали слаб сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен, временно силен югозападен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!