Чудовищен месец по TV1000

OFFNews 04 май 2019 в 00:32 2405 0

Снимка TV1000

"Дракула"

Този месец филмовият канал TV1000 събира на едно място най-страховитите, могъщи и смъртоносни създания в кино вселената. Настанете се удобно и се пригответе за "Челюсти", "Челюсти 2", "Изпозагубеният свят", "Мумията", "Дракула", "Човекът-вълк" и много други.

"Чудовищният месец" можете да гледате всяка нощ през май от сряда, 1 май, в 22:00.

Класиката "Дракула" по Брам Стокър на режисьора Франсис Форд Копола може да си припомните на 6 май, понеделник. Неустоимо съблазнителен принц на Трансилвания пътува от Източна Европа към Лондон през 19-ти век в търсене на човешка любов. След като е прекарал векове сам в западащия си замък, апетитът на Дракула към хората се подсилва от сексуално желание и го измъква от уединението му. Когато очарователният Дракула среща Мина - млада жена, която изглежда като превъплъщение на изгубената му любов, двамата се впускат в приключение, белязано от романтична страст и ужас. В ролите са  Гари Олдман, Уинона Райдър, Антъни Хопкинс, Киану Рийвс, Ричард Е. Грант.

"Мумията" Снимка: TV1000

Понеделник, 13 май, е за "Мумията" на Стивън Сомърс. Група хора, които търсят отдавна изгубено съкровище дълбоко в египетската пустиня, попадат на ужас, който дреме там от 3000 години. Комбинирайки вълненията на невероятното приключение с напрежението на легендарния филм на ужасите на "Юнивърсъл Студиос" от 1932 г., "Мумията" е истинска епична пиеса, изпълнена с ослепителни визуални ефекти, първокласни таланти и незабравим сюжет.

На 20 май е ред на "Мумията се завръща". Древно ужасяващо наследство се отприщва, когато прокълнатата мумия Инхотеп възкръсва, заедно с още по-могъща сила - Кралят на скорпионите. Докато съдбата на цялото човечество виси на косъм, Рик О'Конъл и съпругата му Иви предприемат смели и отчаяни действия, за да спасят сина си - и целия свят, от нечувано зло.

"Човекът-вълк" можете да видите на 27 май. Лари Талбът е подмамен обратно в семейното си имение, за да разследва свирепото убийство на брат си от кръвожаден звяр. След като се връща, Талбът трябва да се изправи срещу демоните от детството си, отчуждения си баща, скърбящата годеница на брат си и подозрителен инспектор от Скотланд Ярд. Когато Талбът бива ухапан от чудовището, той е прокълнат завинаги и среща съдба, по-лоша от смъртта.

"Човекът вълк" Снимка: TV1000

Луди сте по филмите? От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и разбира се, evergreen хитовете на Холивуд от всички жанрове! TV1000 разказва истории, които определят нашия свят и формират живота ни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови