Читателите на OFFNews: Приоритет номер 1 е да се махне Гешев, а не Македония в ЕС

Светослав Метанов 13 януари 2022 в 05:27 3814 3

Изключително любопитни са временните резултати от анкетата на OFFNews "Кой от изброените проблеми трябва да реши най-бързо правителството на Кирил Петков?". 

От осемте възможности до момента с убедителна преднина води отговорът "Да бъде сменен бързо съставът на ВСС и да бъде избран нов главен прокурор". Така са отговорили 1667 от общо 4733 участвали до момента в допитването ни, което продължава. Така скорошното уволнение на Иван Гешев събира подкрепа от 35,22%.

На другия полюс е решаването на спора със Скопие и приемането на Република Северна Македония в Европейския съюз. Това е топ приоритет за по-малко от 1 процент от читателите ни.

Много по-важно е според тях да се овладеят цените на парното, природния газ и парното, както и да се потърси сметка за 12-годишното управление на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Гласуването в анкетата ни продължава!

Анкета

резултати
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

3

pisnamiotmutri

13.01 2022 в 13:19

То основният приоритет е да не сме световен лидер по смърт и лидер в ЕС по белодробни о онкологични заболявания както и лидер по замърсен въздух ама кой да ги коментира тези неща явно са забранени теми.

22547

1

dolivo

13.01 2022 в 08:30

така е, Македонския въпрос дори не е въпрос, в контекста на по важните неща. Нито е икономически, нито е туристически, нула. Да влизат в ЕС след това ще се дърлим пак по съседски.

екстремистите на Възраждане обаче мн плашат, и пречат на електоралната подкрепа, затова по политически причини се налага това занимание