Биячите на ГЕРБ ритат и удрят под одобрителния поглед на БОДУ СОТ

Рени Петрова 05 август 2020 в 20:56 16880 5

БОДУ СОТ е фирмата, която „София Тех Парк“ е наела, за да се грижи за сигурността по време на Националната конференция на ГЕРБ. Това става ясно от коментар на PR-а на парламентарната група на партията Никола Николов, написан във фейсбук.

По-рано през деня OFFNews изпрати запитване до „София Тех Парк“ за това коя е наетата от тях фирма. Те отказаха да отговорят, но уточниха, че служителите, грижещи се за реда, носят светлоотразителни жилетки с надпис „Security“.

От кадри на бТВ се вижда как биячите на ГЕРБ (носещи баджове на партията) пребиват протестиращи под одобрителния подглед на охранител на БОДУ СОТ, който е на метри от побоя, но се обръща и си тръгва. 

В 50-тата секунда във видеото на бТВ се вижда как охранител именно със светлоотразителна жилетка "Security" напуска мястото, щом повалят момчето.

Скъпият Мерцедес с регистрационен номер „С ТТТТТТТ“, който беше засечен да влиза на Националната конференция на ГЕРБ, е на управителя на БОДУ СОТ Тихомир Тотов. Според коментари във Фейсбук Тотов е присъствал на събитието и многократно е давал инструкции. Към момента OFFNews не може да потвърди това.

Автомобилите на Тотов са многократни „герои“ и в платформата „Гражданите“, в която се сигнализира за нарушения. Снимана е и една от другите коли на управителя на БОДУ СОТ – БМВ, с подобен на Мерцедеса регистрационен номер, където разликата е само от една буква – „СВ ТТТТТТТ“.

Такъв регистрационен номер – с избрани 6 букви и/или цифри, струва 7000 лв, показва справка в МВР.

Снимка: Facebook

Снимка: Платформа "Гражданите"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

4

Нострадамус

06.08 2020 в 09:42

Емил Соколов:
ГEРБ зaвърши трaнcфoрмaциятa oт пoлитичecкa пaртия в oргaнизирaнa прecтъпнa групa.
Нaкaзaтeлни oтряди c лeпкa ГEРБ пo ръкaвитe кooрдинирaхa пoбoя нaд журнaлиcти, жeни и прoтecтирaщи.
Дoкaтo бocът гoвoрeшe прeд мaфиoзитe в групирoвкaтa, нaвън нaкaзaтeлни oтряди c лeпкa ГEРБ пo ръкaвитe кooрдинирaхa пoбoя нaд журнaлиcти, жeни и прoтecтирaщи. Мaчкaхa грaждaнcкoтo oбщecтвo прeд oчитe ни. Пoкaзнocттa нa aкциятa бeшe прeдупрeждeния cрeщу вcички cвoбoдни грaждaни.

3000

3

DeadManWalking

05.08 2020 в 23:36

Баце, Баце... не се праи така... язък ти за пачките и претенциите... едно мероприятие не можеш да напраиш като хората...

Първо се вадят скарите с кебапчетата. Да пушат яко от сутринта. Докарваш неколко бидона с ракия, ама от яката. И бира требва. Много. За разредител. Уредбата да дъни яко сръбско, ама от онова мазното за душата. Може и неколко цигански оркестъра да викнеш ако си гъзар. Чак тогава ги събираш герберските шушумиги. Да хапнат, да пийнат, да друснат некой друг кичек и после и боя некакси естествено се получава. Няма толкоз да бие на очи.

2900

2

nrb

05.08 2020 в 21:16

Комунягите пак прилагат изтърканите номера от 1944 .!