5 години спокойствие: Samsung България със специална кампания 'Удължена гаранция' за хладилници и фризери Bespoke и Side by Side

В периода до 31.07.2023 г. потребителите, закупили хладилници и фризери Samsung, получават 5 години гаранция (2 години стандартна гаранция + 3 години допълнителна гаранция)

OFFNews 07 юни 2023 в 13:18 4717 0

Снимка Bespoke

Samsung България обявява кампания „Удължена гаранция“ - потребителите, които закупят хладилници и фризери с марка Samsung (хладилници и фризери от серията Bespoke и Side by Side) в периода до 31.07.2023 г. ще получат 5 години търговска гаранция за закупения продукт.

Кампанията важи при закупуване на продукт от партньорската мрежа на Samsung, а търговските обекти и вериги могат да бъдат видени в официалните правила на кампанията:

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/bg/campaign/warranty/5-Years-Warranty-Campaign_BG-Customers_Iun-Iul-2023_BG.pdf

Хладилниците и фризерите на Samsung

Хладилниците Samsung Bespoke с фризер отдолу, както и тези от серията Samsung Side by Side, съчетават елегантен дизайн с пълната гама от опции за Bespoke цветове и повърхности, за да придадат на всяка кухня уникален и стилен завършек. Оборудвани с най-новите технологии за свежест и пестене на енергия, хладилниците правят планирането на покупките и съхранението на храна удобно, ефективно и гъвкаво. С богат избор от цветове и авангардни технологии като AI Energy Mode на SmartThings Energy, Optimal Fresh+ и SpaceMax™, потребителите могат да се насладят на първокласно изживяване в кухнята, като съхраняват храната си в оптимални условия с цел максимална свежест и същевременно да пестят енергия и поддържат красивия вид на жилищното си пространство.

Гъвкавите възможности за дизайна на хладилниците и фризерите от сериите Bespoke и Side by Side помагат на потребителите да постигнат уникалната естетика в своята кухня. Стъклените повърхности при цветовете предлагат елегантно, подчертаващо цветовете покритие за изискан и модерен външен вид. Плоските врати на хладилниците и фризерите от сериите Bespoke и Side by Side се отличават с оптимизирани дръжки, които не изпъкват и не пречат.

Удължената гаранция на моделите е в синхрон с политиката за опазване на околната среда на Samsung и ангажимента на Samsung за намаляване на отпадъците и насърчаване на енергийната ефективност.

Кампанията

От кампанията могат да се възползват потребители, които са закупили посочените модели хладилници и фризери от продуктовата гама на Samsung в периода до 31.07.23 г., както е посочено в правилата на кампанията, от някой от магазините – търговски партньори на компанията, и да регистрират удължената гаранция за продукта чрез обаждане на клиентската линия на Samsung България в рамките на 30 календарни дни от датата на покупката. Всеки участник, закупил продукт в рамките на кампанията, получава 5 години търговска гаранция за закупения продукт (2 години стандартна гаранция + 3 години допълнителна гаранция).

Повече информация за кампанията, както и за хладилниците и фризерите от сериите Bespoke и Side by Side, може да видите на посочените линкове:

https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/bg/campaign/warranty/5-Years-Warranty-Campaign_BG-Customers_Iun-Iul-2023_BG.pdf

https://www.samsung.com/bg/refrigerators/all-refrigerators/?extended-warranty

Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии. Компанията предефинира света на телевизори, смартфони, носими устройства, таблети, цифрови уреди, мрежови системи и памет, LSI системи, леярски и LED решения. За най-новите новини, моля посетете Samsung Newsroom на news.samsung.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика