Марта Евтимова е новият главен продуцент на новините в Нова тв

OFFNews 29 май 2024 в 13:45 2316 0

Евтимова

Снимка Нова тв

Марта Евтимова

Марта Евтимова е назначена за главен продуцент на "Новини и актуални предавания" на Нова тв, съобщиха от Нова Броудкастинг Груп. Тя заема позицията от днес.

Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит, 10 от които в Нова тв. През последните 3 г. тя отговаряше за качественото съдържание и развитие на актуалните предавания и специалните публицистични формати на медията като главен продуцент "Актуални предавания".

"Щастливи сме да приветстваме Марта на новата позиция. Тя е опитен и всеотдаен журналист със съществен принос в нюзрума на Нова, който отстоява принципите за обективност и равнопоставеност. Уверен съм, че тя и целият екип на новините и актуалните предавания ще продължат да утвърждават журналистическите стандарти, запазвайки лидерската позиция на медията", заяви Дирк Геркенс, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп и директор "Програми, продукция и рекламни продажби" в United Media.

Освен в Нова тв, професионалният опит на Марта Евтимова включва още позициите репортер, редактор, главен редактор и изпълнителен продуцент в медийни и продуцентски компании.

Завършила е журналистика и магистърска програма по политология в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II