bTV с нов изпълнителен директор

OFFNews 15 декември 2016 в 12:02 9823 0

Флориан Скала

bTV Media Group вече има нов изпълнителен директор. На мястото на досегашния управител Павел Станчев застава австриецът Флориан Скала.

38-годишният Скала е работил в Markiza Slovakia (CME) като директор по продажбите, а преди това - в IP Austria (RTL Group). Скала има повече от 13 години телевизионен опит.

Председателят на Надзорния съвет на "bTV медиа груп" и главен изпълнителен директор Кристоф Майнуш заяви: „Радваме се, че Флориан ще управлява "bTV медиа груп". Флориан е професионалист, отдаден на телевизията. bTV се обогатява с неговия богат опит и фокус върху продажбите. Заедно с него ще заздравим водещата си позиция в България“.

Флориан Скала добавя: „Въодушевен съм от новата си роля на ръководител на най-важната медийна група в България. Съвместно с нашия силно мотивиран и опитен екип ще продължим да бъдем отговорни и професионални партньори към всички и ще продължим да предоставяме най-доброто съдържание на нашите зрители. Очаквам с нетърпение да преследваме активно целите си и да растем на този динамичен пазар.”

Предишният главен изпълнителен директор Павел Станчев се разделя с "бТВ медиа груп" след 3 години в дружеството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови