Боби Лазаров е новият Емо Чолаков в прогнозата на времето

OFFNews Последна промяна на 30 юли 2019 в 10:53 5569 3

Снимка bTV

Борислав Лазаров

Репортерът на bTV Новините Борислав Лазаров поема ново предизвикателство и от 31 юли ще води прогнозата за времето, съобщи телевизията.

Той се присъединява към Станислава Цалова и Натали Трифонова в екипа на синоптиците на bTV, който остана изцяло дамски след напускането на Емо Чолаков.

„В bTV се стремим водещите в нюзрума да бъдат журналисти със сериозен опит зад гърба си и с изявени репортерски качества. Като част от екипа на новините и актуалните предавания на телевизията в продължение на дълги години, Боби Лазаров е именно такъв журналист. Вярвам, че с неговите широки познания, умения и позитивен стил в представянето на новини и с естествения му интерес към науката, метеорологичните прогнози ще достигат до зрителите по най-любопитния и близък до тях начин”, коментира Венелин Петков, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

„Обичам работата си в bTV, защото през всичките тези години винаги съм имал свободата и най-модерните изразни средства, за да развивам темите, които са интересни и полезни за зрителите. Да бъда водещ на прогнозата за времето е възможност да направя следваща, естествена стъпка, тясно свързана с моите лични и професионални интереси“, казва Боби Лазаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8139

3

iliyapopov

01.08 2019 в 13:35

Емо Чолаков засега е незаменим , защото има голям дар слово - мисълта му тече бързо и точно и най-вече смислено! Изключително малко хора имат такива способности. Ако той започне да пише не е изключено да стане звезда.

2000

2

Ivo Ivanov23

30.07 2019 в 17:24

Време беше някой да помогне на Натали Трифонова и Стаси Цалова, след Чолаков само те двете са на пост, всеки ден. Най-накрая се намери някой да им удари едно рамо

2000

1

Xomax

30.07 2019 в 17:02

Емо Чолаков трудно ще бъде заместен