Най-вкусната пица идва с електромобил от Лозана

OFFNews 03 август 2019 в 12:27 7427 1

Най-вкусната пица в Пловдив идва до вратата Ви с електромобил! Лозана Foods e най-новата пицария, която просто трябва да опитате. Тя доставя напълно безплатно в рамките на целия град. Но това не е всичко – тяхната доставка на пица в Пловдив е не само бърза, но и екологична. Колите на Лозана Foods са изцяло електрически и не замърсяват допълнително въздуха в града под тепетата.

От сайта lozana.bg може да си поръчате вкусна пица с традиционно пухкаво или италианско тесто (тънко и хрупкаво). От Лозана не обичат много строгите определения, затова освен предложените варианти на класически пици, можете да си направите сами пица – избирате големината й и добавяте всички свежи и сочни продукти, които обичате.

Ако искате храна за вкъщи – не ви се готви или нямате време да се въртите около фурната, доставка от Лозана Foods е най-добрият вариант. Освен пици, може да си поръчате вкусни бюреци. Те се правят по тайна рецепта, предавана през поколенията, за да достигне до вас. Вкусни са колкото баницата на баба, но имат и по-модерни експериментаторски варианти – да речем с кисело зеле или кайма и гъби.

Менюто съдържа и любимите на всички разновидности на пилешки хапки, както и паста.
Сред най-интересните предложения са палачинките – сладки и солени, те са изкушение за всеки, който един път ги опита.
Поръчката си може да допълните с вкусни салати. Класическите капрезе и гръцка си правят компания в менюто с айсберг с пиле, айсберг с риба тон и айсберг с бекон.

Ако искате да хапнете на място близо до центъра на града, но пък не обичате да чакате и минутка, съществува опцията да си поръчате пица и да я вземете на място на бул. „България“ 39. Този вариант е много подходящ, когато Лозана Foods ви е по път след работа, но искате и по-бързо да се приберете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

1

NedaDzhorgova

18.11 2019 в 20:42

Докараха ми салата с пилешко, в която имаше пластмаса. Обадих им се за да ги уведомя, като не съм държала на компенсация. Предложиха ми да ми заменят салатата + десерт, когато доставчикът дойде, ми каза че трябва да му върна салатата с изненада и доста се учудиха, че е изхвърлена?!? След 30 минути ми се обади една доста неучтива госпожа да ми се скара защо не съм им пратила обратно салатата, въпросът бил ПРИНЦИПЕН..предложих им да дойдат да си я вземат от кошчето, никои не е пристигнал до момента.