Urban Grey и Savage Ravage заедно с M.O.D на 19 декември

ОFFNews 10 декември 2019 в 14:20 3053 0

Urban Grey и Savage Ravage стават част от концерта на M.O.D. (Method of Destruction), който ще се проведе на 19.12.2019 от 19:00 ч. в столичния клуб „Mixtape 5“. Както знаете събитието е част от турне на което легендарният лидер на Stormtroopers of Death и Method of Destruction Billy Milano изпълнява добре познатите композиции на двете банди.

Urban Grey са сред стожерите на родната екстремна сцена! Групата е създадена през 2000 година и от тогава не спира да радва родните фенове. Виждали сме ги на сцена с имена като Napalm Death, Brujeria, Sepultura, In Flames и  Cannibal Corpse
Понастоящем бандата е в състав Добата – вокали, Бебо – китара и вокали, Stone Angel – китара, Бамби – бас, Кольо – ударни, записват нов албум и се готвят за неговото представяне в цялата страна.

Savage Ravage е метъл група от София, основана през 2009. Музиката им е повлияна от групи като Metallica, Motorhead, Sepultura, Gojira и D.R.I. Виждали сме ги на сцена с Warbringer и Skeletonwich.

Билетите се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу бяха на промо цена от 30 лева до 4 юли, включително. От 5-ти юли и в момента са на редовна цена от 35 лева. В случай на останали места в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe 
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv 

Предстои обявяването на допълнителна информация.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Събитието е 18+

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови