Грами 2018: Бели рози срещу сексуалния тормоз, шоуто извън Ел Ей за първи път от 15 г.

ОFFNews 26 януари 2018 в 16:40 2477 0

Музиканти, продуценти и звезди, които ще бъдат гости на наградите Грами на 28 януари, ще се появят с бяла роза на своите тоалети в знак на съпричастност към движението "Тime's up" и каузата #metoo.

След черните тоалети на церемонията по раздаване на наградите "Златен глобус", сега музикалният елит ще се обяви срещу сексуалния тормоз с бели рози. 

Организаторите на инициативата са изпратили имейл до всички гости на събитието с молба да дойдат закичени с бели рози. Според тях цветето е символ на надежда, мир, съчувствие и съпротива.

Тази година престижните статуетки ще бъдат връчени за 60-ти път. За първи път от 15 г. насам церемонията ще се състои извън Лос Анджелис. На 28 януари Ню Йорк и "Медисън скуеър гардън" ще бъдат домакини на шоуто, чийто водещ ще бъде Джеймс Кордън, водещият на "Carpool karaoke".

На живо пред многохилядната публика ще пеят Бруно Марс, Пинк и Кендрик Ламар, Рияна, Лейди Гага и още много от най-нашумелите звезди, а шоуто и преките включвания могат от червения килим да се гледат по телевизия CBS, както и на страницата на телевизията във Facebook, в официалния сайт на наградите, както и на платформата за видео на Facebook - Facebook watch. 

За първи път членовете на Академията ще гласуват онлайн, вместо с хартиена бюлетина, а церемонията започва в 19:30 ч. местно време или в 2:30 часа българско време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков