Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Fleshgod Apocalyps с концерт в София, подгряват ги Omnium Gatherum

OFFNews 11 октомври 2022 в 11:08 1021 0

FLESHGOD APOCALYPSE

Снимка https://www.facebook.com/fleshgodapocalypse

FLESHGOD APOCALYPSE

Финландската melodic death metal банда OMNIUM GATHERUM ще бъде единственият специален гост в предстоящия голям концерт на италианските симфони метъл машини FLESHGOD APOCALYPSE.

Концертът, който ще се състои на 21 октомври в столичният клуб Mixtape 5 обещава да е едно от метъл събитията на есента.

Италианските метъл симфоници FLESHGOD APOCALYPSE са от Перуджа и са създадени през април 2007 г. от Франческо Паоли (бивш фронтмен на групата :Hour of Penance" ).

Групата има 5 студийни албума, като последният, "Veleno" от 2019 бе класиран от "Metal Hammer"  на 11-то място в своя списък за 2021 г. с 25-те най-добри симфонични метъл албума на всички времена.

Припомняме, че FLESHGOD APOCALYPSE трябваше да направят голямо турне в Съединените щати с "Hypocrisy" и струнен оркестър, но пандемията от COVID-19 провали плановете им.

Предгрупа на италианците ще бъдат финландците от OMNIUM GATHERUM. Бандата съществува от 1996 година и зад гърба си има 9 албума.

От концертния сет за 21 октомври отпаднаха групите "Ex Deo", "Irony Of Faith" и "Chaoseum".

Всички закупени до момента билети ще важат без презаверка!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

В момента билетите са на цени от 35 лева. От утре билетите ще са на цена от 40 лева, а в случай на налични места, в деня на шоуто пропуските ще се продават по 45 лева.

Политика за допускане на малолетни и непълнолетни на [email protected]

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!