Световен шампион става ваш личен съветник на Тур дьо Франс

ОFFNews 26 юни 2017 в 15:39 1668 0

Искате да зададете въпрос към световен шампион по колоездене по време на най-известното състезание в света? Феновете на колоезденето от Европа вече могат да го направят, благодарение на ексклузивното партньорство за предстоящия Тур дьо Франс между Евроспорт и световния шампион Петер Саган.

Сътрудничеството ще даде възможност на Саган, който тази година ще се състезава за отбора на Бора-хансгрое, да отговаря на въпроси, зададени директно от феновете, всеки ден по време на живото предаване на Тур дьо Франс по Евроспорт.

Въпросите ще се събират от социалните мрежи, ако включват хаштаг #AskSagan, като лично Саган ще избира най-интересните, на които ще дава отговор на живо в ефир.

Петер има пет участия на Тур дьо Франс, във всяко от които печели зелената фланелка за най-активен състезател в колоната – факт, който го прави първия в света с това постижение. Предстоящият тур ще бъде първият за Саган в отбора на Бора-хансгрое, с който ще се опита да подобри рекордните шест зелени фланелки за най-добър спринтьор на Ерик Цабел. Също и да добави нова етапна победа към досегашните си седем в най-голямото световно велосипедно състезание.

„Щастлив съм от партньорството с Евроспорт по този проект, който ще помогне за засилване на връзката на феновете и зрителите с нашия страхотен спорт“, коментира инициативата Петер Саган. „Бъдете креативни, задавайте ми своите въпроси с хаштаг #AskSagan и аз ще отговарям на най-добрите всеки ден по време на Тур дьо Франс“.

Живото предаване на Тур дьо Франс ще е подкрепено от допълнителни функции на EurosportPlayer – дигиталната услуга, достъпна от всяко устройство, която ще позволява избор измежду пет допълнителни камери, предоставящи различни гледни точки от състезанието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!