Звезда на порното обвини австралийска легенда в побой

OFFNews Последна промяна на 25 септември 2017 в 12:44 2068 0

Петъчна веселба завърши с проблеми за австралийската легенда на крикета Шейн Уорн! Той беше обвинен от прочута звезда на порното в побой, извършен в лондонски тузарски клуб.

Жертва се изкара 30-годишната Валери Фокс. Тя се представя като модел, но е по-популярна с участието си в няколко дузини филмчета, където не носи дрехи.

Валери заяви, че 48-годишният бивш спортист я е праснал в лицето, докато са се веселили заедно. Медиите подеха скандала, така вчера Шейн беше привикан в полицейски участък.

На излизане той заяви: "Бях шокиран от прочетеното в медиите. Обвиненията са фалшиви. Съдействах напълно на полицията, те видяха записи от камери, разпитаха свидетели.

Полицаите ме увериха, че съм напълно изчистен по всички появили се обвинения и няма да предприемат по-нататъшни действия. Край на темата! Благодаря на всички за съобщенията с подкрепа", каза легендата на Австралия.

Чакаме отговор от Валери, която може би се опитва да пораздвижи кариерата си в света на порното, където конкуренцията е убийствена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови