В. Струма: Хванаха с дрога брата на Бербатов

OFFNews 07 март 2020 в 11:17 7575 1

Снимка Асен Йорданов

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов, Асен, бе задържан снощи при полицейска акция в Благоевград. Асен е уличен в разпространение на наркотици. У него органите на реда открили дрога, приготвена за продажба, съобщава Struma.com. От МВР към този час няма официална информация, телефоните на пресцентъра им не отговарят.

Арестът му е станал по време на полицейска операция с обиски по домовете на криминалнопроявени лица. Асен Бербатов не за първи път попада в полицейска клопка.

Преди време заедно с Н. Борисов бяха задържани в автомобил на Е 79 край Дупница, с близо 20 грама кокаин. Наркотикът бе скрит в дунапренено детско столче.

Тогава Асен Бербатов се държа арогантно с полицаите, заплашвайки ги с брат си, известният футболист Димитър Бербатов. През 2012 година Бербатов получи условна присъда, сред споразумение с прокуратурата за продажба на кокаин.

Асен бе заловен и да шофира автомобила си без книжка, заради което бе осъден. От известно време, според мълвата в областния център, той живее в София. В Благоевград останаха съпругата му Димитрина и синът им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови