Таксиджия потроши Агуеро, асът на Сити е аут до Нова година

OFFNews 29 септември 2017 в 15:01 1740 0

Лоши новини за почитателите на Манчестър Сити, а и на всички, които обичат талантливите голмайстори. Серхио Агуеро претърпя ужасяваща катастрофа тази нощ и ще пропусне поне два месеца от сезона.

Инцидентът се случи в Холандия, където аржентинецът бе на концерт в почивния си ден. Той е гледал любимия си колумбийски певец Малума, с кого са и приятели.

По пътя към летището, от което нападателят е трябвало да се качи на самолет за Манчестър, таксито се е забило челно в крайпътен стълб.

Вследствие на удара Агуеро е със счупени ребра ио ще трябва да се възстановява около два месеца. Поне така твърдят медиите на Острова.

В официалната позиция на Сити се съобщава, че 29-годишният нападател ще се завърне още днес в Манчестър, след което веднага ще бъде прегледан от медицинския щаб. Едва след това клубът ще коментира конкретното състояния на Кун и евентуалното му отсъствие. Със сигурност обаче голмайсторът ще пропусне дербито с Челси през уикенда.

Това е сериозен удар по тима на Гуардиола, който гази наред в първенството и Шампионската лига. Агуеро е безценна част от наистина страховитата атака на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови