Контузия вади Агуеро от строя до края на сезона

OFFNews 01 май 2017 в 15:30 1864 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро има опасност пропусне остатъка от сезона. Аржентинецът получи травма по време на сблъсъка с Мидълзбро, който завърши 2:2 на "Ривърсайд" вчера. "Гражданите" изпуснаха ценни точки в този мач, а в края на мача нападателят напусна терена контузен.

Агуеро тепърва трябва да премине обстойни тестове, за да се установи точно какъв е проблемът. Първоначалните прогнози на лекарския щаб обаче не са много оптимистични, като се смята, че може да се наложи футболистът да пропусне всички мачове на "гражданите" до края на сезона.

Борещият се за оцеляване отбор на Мидълзбро даде всичко от себе си и на два пъти повеждаше срещу Манчестър Сити, но в крайна сметка двата отбора завършиха 2:2.

Резултатът не е от полза за нито един от тимовете, тъй като шансовете на Боро за спасение вече са нереално, а "гражданите" не успяха да се откъснат пред градския си съперник Юнайтед и имат само една точка аванс в битката за четвъртото място.

Малко след двубоя мениджърът на Сити Пеп Гуардиола сподели, че надеждите на тима му за финиширане в топ 4 лежат изцяло на предстоящите три домакински мача. "Гражданите" приемат последователно на своя "Етихад" намиращия се в добра форма тим на Кристъл Палас, шампиона Лестър и осмия в подреждането Уест Бромич, преди да закрият сезона си с гостуване на Уотфорд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!