Специалист по ВиК стана "Мис Берое"

OFFNews 08 март 2017 в 14:38 2796 1

Щилиана Кирева беше избрана за „Мис Берое фенка 2017“, след като гласуването за избора приключи снощи. Конкурсът бе възобновен от фенклуба след четиригодишна пауза. Във финалния кръг се включиха 6 претендентки, а гласуването бе в официалната страница на Берое във facebook.

Най-много гласове получи Щилиана Кирева - 705 гласа. На второ място остана Мирела Георгиева с 502 гласа, а на трето се нареди Джесика Минчева с 456. „Мис Берое фенка 2017“ ще получи официална фланелка с автографи от всички фуболисти от настоящия състав.

Щилиана Кирева е на 24 г. от Стара Загора. От 6 години живее в София. Тази година завършва магистърска степен в Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия със специалност „Водоснабдяване и канализация“ . Участничка е в конкурса „Мис Нацинален Отбор 2016-2017 г.“

" Любовта ми към „Берое“ започна от много ранна възраст. Израснала съм около стадиона обичам това място. Посещавам футболни срещи, интересно ми е и кипя в играта. Всички от моето семейство сме запалени по футбола, ходим заедно на мачове", признава Щилиана.

" Мачът, който няма да забравя е през 2013 година – финалът, когато Берое игра с Левски за Купата на България в Ловеч. Мачът беше изключително интересен и оспорван, победителят се реши с дузпи и се радвам, че купата беше за Берое".

В момента красавицата няма любим футболист от Берое. "За мен е важно да играят със сърце за този отбор. Симпатизирам на Атанас Зехиров – харесва ми стилът му на игра", завърши миската.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!