"Шерше ла фам" в гей скандала, разтърсил Барса, Милан и Байерн

OFFNews 11 септември 2017 в 14:01 2707 0

Нови детайли изплуваха около безпрецедентния гей скандал, разтърсил европейския футбол в последните дни.

Всичко тръгна от публикация на мексиканското списание "Тв Нотас", което написа, че истинската причина за раздялата на местната звезда Джонатан дос Сантос с красивата испанска блогърка Марта Кариедо е настъпила, след като тя е разкрила неговата бисексуалност.

Според публикацията Дос Сантос имал връзка с футболиста на Барселона Тиаго Алкантара по време на съвместния им престой на "Камп Ноу", а след това и с Матео Мусакио във Виляреал. Двамата в момента играят съответно в Байерн Мюнхен и Милан. Самата Кариедо записа видео, в което обяснява причините за ряздялата, но не посочва в него за бисексуалността на Дос Сантос.

Според нови публикации в мексиканската преса обаче Дос Сантос преживял тежко раздялата с Мусакио, който започнал връзка с испанската лекарка Ирeнe Гонзалес Тобосо, която го последва в Милано и започна работа на "Сан Сиро".

За да му отмъсти, той започнал да ухажва Марта Кариедо и двамата излизаха заедно седем месеца, но така и не стигнаха до олтара, както всички очакваха. Унижената испанка решила да направи публично достояние причините за раздялата, но без да се замесва лично.

Любопитното е, че все още няма нищо официално от страна на тримата засегнати в скандала, което само по себе си е подозрително.

Това далече не е първия секс скандал с Дос Сантос. Преди година се появиха информации, че той е изнудван от мафията в Мексико за пикантен запис. В него той изневерява на годеницата и бил готов да плати искания подкуп.

Публикация, споделена от Jonathan Dos Santos (@jona2santos) на

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!