Шарапова: Григор прави страхотни неща с тялото си, това е дар, но и проклятие

При него трябва да е незабравимо или не го прави, смята Маша

OFFNews 12 септември 2017 в 12:07 12742 2

Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова не пропусна да напише няколко думи Григор Димитров в автобиографията си.

Звездната двойка беше заедно няколко години, но връзката им се разпадна, като и двамата запазиха дискретност относно причините.

Чаканата с голям интерес книга е озаглавена "Неудържима. Моят живот досега". Рускинята показа корицата на изданието в социалната мрежа, а вече се появиха и някои извадки.

"Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перефктно, или въобще не го иска.

При него е: "Или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има." Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал", пише Шарапова за българина.

Рускинята разкрива и защо любовта е трудно постижима за големите тенисисти и защо може да съществува само между двама души, които са на корта.

"Никога не си вкъщи и затова можеш да имаш връзка или само с друг тенисист, или с някого, който отдава целия си живот на теб. Но го отдава по такъв начин, че пътува навсякъде с теб и изведнъж става част от антуража ти.

А кой прави това? Само някой, който няма собствен живот. Това е човек, когото може би на първо място въобще не искаш до теб. Виждат се такива хора в ложите на играчите, често те им носят багажа. Затова всяка връзка, която имаш, винаги е от разстояние. И ставате нещо като телефонни приятели или само си пишете", разкрива Шарапова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови