Рууни две години без книжка, ще работи 100 часа за обществото

ОFFNews 18 септември 2017 в 15:40 1454 0

Пиянската изцепка на Уейн Рууни на 1 септември доведе до бърза присъда. Днес звездата на Евертън беше лишен за 2 години от шофьорска книжка. Освен това ще работи 100 часа в полза на обществото.

Рууни беше заловен да кара с три пъти го-голямо количество алкохол от позволеното. Той возеше в своята кола секретарката Лаура, с която имаха страстна вечер в пъб близо до Манчестър. По това време жена му Колийн беше с децата на почивка в Майорка.

Нападателят се оправда, че като кавалер карал симпатичната си спътница до нейния Фолксваген "Бръмбар". Макар че кой ли му вярва.

                                Лаура е от хищниците, които обичат пийнали футболисти

Уейн влезе в съда, като за разлика от съпругата си все още носеше брачната халка. Той се призна за виновен. И изрази съжаление.

Съдия Джон Темпъл обаче отхвърли искането на адвокатите за глоба вместо 100 часа труд без пари в следващата година. Магистратът се мотивира, че парите няма да бъдат усетени от футболната звезда.

Отделно Евертън глоби Рууни за изцепката с две седмични заплати. Предполага се, че това прави около 300 000 паунда.

Най-големият проблем обаче идва от Колийн,  която се изнесе от семейното имение и хвърли пръстена. Нещата могат да отидат на развод, а там Рууни губи половината от богатството си.

Освен да му прости за пореден път, тъй като Лаура поне е на апетитна възраст.  Преди това Уейн беше хванат с проститутка, която може да му бъде баба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!