Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Рууни пред развод, след като го хванаха с чуждо

OFFNews 04 септември 2017 в 09:08 2462 1

Бурните дни и нощи на Уейн Рууни продължават. Нападателят на Евертън беше хванат да кара пиян, а сега е пред развод със съпругата си Колийн, негова ученическа любов.

Оказва се, че във фаталното алкохолно родео футболистът не е бил сам. Той карал 29-годишната Лаура Симпсън. Майка на едно дете, служител във фирма за недвижими имоти.

Двамата с Рууни се натискали и целували в клуб в баровско предградие на Манчестър. После тръгнали с джипа на звездата, когато полицаите ги заловили.

Уейн се заклел, че карал дамата до нейния пикап, който обаче бил паркиран на по-малко от миля! Бил по-малко пилият, затова се качил зад волана. Кой какво и къде е тръгнал да качва, ще оставим настрана.

По това време Колийн карала почивка с тримата им синове на Майорка. Припомняме, госпожа Рууни е бременна за четвърти път.

Колийн вече се е изнесла с децата в дома на родителите си в Ливърпул. Рууни размишлява над живота сам самичък в имението за над 6 милиона паунда. Според негови приятели този път е решено - ще има развод.

Колийн вече прости една изневяра на Уейн. Преди време той беше хванат с жрица на любовта, която може да му бъде баба. Е, поне е свалил вече възрастта на чуждите бройки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews