Продават екипа на Майкъл Джордан от Олимпиадата през 1984 г.

OFFNews 21 май 2017 в 13:15 3574 0

Феновете на Майкъл Джордан могат да полудят на този аукцион! На 2 юни започва търг, на който се продава исторически екип на най-голямата звезда в историята на баскетбола. Завинаги!

Става въпрос за екипа, с който Майкъл спечели Олимпийските игри в Ел Ей през 1984 година. Той е с номер девет, а не с любимия му 23.

Това са последните игри, в който победител става отбор на САЩ, селектиран изцяло от аматьори. Един от тях е колежанинът Майкъл Джордан. След това великият баскетболист спечели и Олимпиадата в Барселона с легендарния първи Дриймтийм.

В тима от 1984 година не липсват и други изгряващи още тогава звезди. Например, бъдещата легенда на Ню Йорк Никс Патрик Юинг,  Сам Пъркинс, направил после успешна кариера в Сиатъл, Крис Мълин - симпатичният, бял гард на Голдън Стейт и Индиана. 

Всякакви спортни артикули, свързани с гения, скачат до небесата при подобни аукциони. Например, кецове на MJ бяха продадени за 104 хиляди долари на аукцион през 2013 година!

Експертите прогнозират, че подобни нива може да догони и този екип. Цената му започва от 10 000 долара. Пазарът отваря на втори юни!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !