Почина едно от бебетата на Кристиано Роналдо и съпругата му

OFFNews 19 април 2022 в 15:03 5454 0

Снимка Getty Images

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано и партньорката му Джорджина Родригес обявиха в социалните мрежи в понеделник, че едно от бебетата близнаци, които са очаквали е починало при раждането.

Двамата загубиха момченце. Другото бебе - момиченце, е спасено. 

Португалецът не съобщи причината за смъртта на детето.

"С най-дълбока тъга трябва да обявим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да изпита", пише в писмо, подписано от Роналдо и Джорджина, което футболистът публикува в Туитър

„Само раждането на нашето момиченце ни дава силата да изживеем този момент с малко надежда и щастие. Бихме искали да благодарим на лекарите и медицинските сестри за цялата им експертна грижа и подкрепа", пише още в писмото, което завършва с думите: "Наше момченце, ти си нашия ангел. Винаги ще те обичаме."

Манчестър Юнайтед изразиха съболезнованията си към футболиста в Туитър. От тима отбелязаха, че болката на двойката е болка и на целия отбор.

"Изпращаме любов и сила към вас и семейството в този момент", написаха от Юнайтед.

Туит на английската Висша лига гласи: „Мислите и съболезнованията на всички във Висшата лига са с вас и вашето семейство, Кристиано".

Звездата на Манчестър Юнайтед и Португалия обяви през октомври, че той и Родригес очакват близнаци. 

Двамата са родители на още деца - момиченцето Алана Мартина, родено през ноември 2017 г., както и на близнаците Ева и Матео, както и на Кристиано-младши, родени от сурогатна майка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!