Пищна бразилка: Роналдо поиска от мен 15 минути секс

OFFNews 02 април 2017 в 16:37 8727 2

Пищна бразилка потърси популярност с разказ как е била сваляна от Кристиано Роналдо. Ерика Канела разкри, че португалецът я е поканил в къщата си в Лисабон, въпреки че има официална връзка с Джорджина Родригес. Асът на Реал обаче предварително уточнил, че сексът ще трае 15 минути. Това отказало поредната Мис Бум Бум.

През 2013 година Роналдо преспа с друга едра бразилка – Андреса Урах. По-късно красавицата потвърди историята и доказа, че португалецът е изневерил на тогавашната си приятелка Ирина Шейк.

Сега 20-годишната Ерика заяви: „Чух за аферата му с Андреса. Може би той има фетиш към момичетата от Мис Бум Бум“. Ерика, която спечели титлата за най-добро дупе през ноември, разкри, че Роналдо е използвал „WhatsApp“ за свалката.

„Да се срещна с Ронално беше мечта за мен, защото го харесвам много като мъж. Мислих си, че той харесва повече модели тип „Барби“, но не съм си представяла, че ще се загледа към бразилка с голямо дупе, като мен.

Той направи цялата свалка. Прати ми съобщения в „WhatsApp“. Последното гласеше: „Искаш ли да дойдеш в къщата ми? Искам да те видя“. Беше организирал дори превоз от хотела ми.

Всичко вървеше добре, докато не говори с него на излизане от колата. Каза ми, че съм закъсняла и има само 15 минути за мен. Но аз не съм жена за четвърт час, така че го оставих сам в тези 15 минути. Почувствах се като обект. Когато се върнах в Бразилия, разбрах, че ме е блокирал в „WhatsApp“, коментира Ерика.

Не е ясно дали не лъже. Но на Джорджина няма да й стане приятно. Още повече, се заговори, че плейбоят се готви за сватба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови