Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Нужен ли е Betway бонус код след регистрация?

OFFNews 27 юли 2022 в 14:07 1980 0

betway

Снимка betway

betway

Всеки играч познаващ сферата на онлайн спортните залози и казино игрите, сигурно е наясно, че голямото букмейкърско семейство на територията на страната ни се разрасна преди няколко месеца и придоби още един член. Става дума за Betway, които вече успешно работят с клиенти и развиват без спирка предложенията, които могат да бъдат намерени на сайта им. Важен момент за всички е началната регистрация и разбира се, бонусите, които следват от тази стъпка.

Нормално е да се замислите как можете да получите Betway бонус код за нови и регистрирани потребители и дали всъщност такъв ви е необходим, за да се възползвате от началния бонус, който ви се полага, когато завършите регистрацията си. Това е и въпросът, който предстои да разгледаме, затова нека пристъпим по същество и да засегнем по-подробно темата.

Betway бонус код

Веtway, като всички останали букмейкъри се е подготвил с разнообразни бонуси, които да радват техните клиенти и регистрирани посетители. Бонус кодовете, сами по себе си, представляват комбинация от букви и цифри, които обичайно партньорски сайтове предоставят на своите читатели. Получавайки ги, можете да се възползвате от специалните намаления, оферти и безплатни допълнителни опции, които предоставят. Така че, ако попаднете на такъв бонус код, не го изпускайте.

Необходим ли ни е обаче такъв бонус код, за да активираме и използваме своя начален бонус Betway?

Отговорът на този въпрос е категорично не. Бонус кодовете могат да ви бъдат от полза за допълнителни екстри, които сайтът предлага на потребителите си, но не и за да получите началния си бонус. Неговото причисляване към сметката ви е гарантирано, така че не се притеснявайте. Не е необходимо да правите нищо допълнително за целта. Разбира се, има някои условия за получаването му, които ще споменем в следващите редове

Как да вземем началния си бонус?

На първо място, разбира се, е нужно да сте завършили регистрацията си. Не можете да получите началния си бонус от платформата на Betway без да имате напълно завършена регистрация. Това е така, защото той е предвиден за нови клиенти, чийто акаунт е потвърден и имат вече открита сметка в профила си в платформата на сайта.

След като сте завършили регистрацията си и имате активна сметка, с която можете да оперирате, остава само една стъпка преди достигането до този начален бонус. Тя се изразява в депозирането на средства, които гарантират сериозните ви намерения към сайта. Този депозит следва да е в размер на поне 10 лева, които да внесете в сметката си. След като ги вкарате и заложите веднъж добавената сума, ще получите автоматично от компанията вашия бонус, който ще се равнява на 100% от депозита ви.

Тоест, той ще се удвои. Максимумът на получения бонус обаче е 200 лева и можете да го намерите в сметката си, но и от вас се очаква да спазите условието и да го използвате в рамките на 7 дни, за да не загубите полученото от бетинг компанията.

Както виждате, Betway не изискват попълване на специален бонус код, за да се възползвате от техния начален бонус за регистрирани потребители. Единственото, което трябва да направите е да завършите своята регистрация и да внесете депозит по сметката си. След това, те ще се погрижат да го удвоят и да ви дадат още много възможности за печалба от наличните на сайта им услуги.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews