Никол награби Григор в морето (горещи снимки)

Двамата влюбени си показват интересни стойки на плажа

OFFNews 18 юли 2017 в 18:24 9133 3

Николр Шерцингер не издържа след кратката раздяла с нашия Григор Димитров и го награби в морето на остров Капри. Папараци уловиха щастливия следобед между двамата  на италианския остров.

Певицата беше със секси бял бански. Гришо също показа атлетичното си тяло в баровското кътче.

Никол направи лек масаж на Григор върху шезлонга. После се размениха и целувки.

Американката направо не издържа и сграбчи после хасковлията във водата. Клюкарският "Дейли мейл" не пропусна да отбележи, че 39-годишната кака направо изглежда луда по 13 години по-младия приятел.

Близки до Никол споделиха пред медията, че двамата наистина са имали кратка почивка в отношенията си, но сега пишат нови страници. Може и да е измислено, но звучи убедително. А и на кой му пука.

Важното е, че Никол зарадва с формите си не само българина но и милионите си фенове. Тя показа няколко упражнения от йога.

Гришо явно остава впечатлен. И на своя страна й демонстрира упражнения от стречинга. Англичаните похвалиха мускулите му, които привличат като магнит каката от Хаваите.

Накрая Шерцинегр си махна и горнището, но предвидливо легна по корем. Каката знае, че всеки момент могат да я издебнат папараци.

Припомняме, двамата са от вчера на романтична почивка на остров Капри срещу Неапол. Преди това Григор беше ангажиран с "Уимбълдън", а Никол се изявява като съдия в английския "X фактор"   

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7921

2

Albena Tcherneva

19.07 2017 в 01:48

Простотията ви надминава и най долните жълти издания.
Можете да се гордеете с "високия" IQ на "джурналиста" написал тази дописка.
 
X

Подкастът на OFFNews