Митничари взеха на абордаж яхтата на Роналдо

ОFFNews 12 юли 2017 в 19:03 3363 1

Властите в Испания не се съобразяват особено с големите имена. Разбра го Роналдо, който още не е приключил проблемите с данъчните.

Този път асът на Реал беше обезпокоен от митническите служби.  Почивката на португалеца на остров Форментера в Средиземно море беше развалена, разкрива Hola.

Въоръжени агенти на митническата служба в Испания направиха щателна проверка на яхтата, която носителят на “Златната топка” е наел за ваканцията си. Не стана ясно дали са действали по сигнал, или става въпрос за рутинна акция.

Униформените взеха на абордаж яхтата, точно след като Кристиано и неговите авери се бяха върнали от обяд на брега. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста Джорджиана, майка му Долорес, двете му сестри и други техни близки.

Всичко беше записано на камера от митничарите. Самият Роналдо не се притесни. Той дори не си размени думи с властите. Час и половина отне на служителите да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си тръгнаха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!