Медалистки в борбата станаха художнички

OFFNews Последна промяна на 24 април 2019 в 15:04 2528 0

Елица Янкова и Евелина Николова влязоха в ролята на ... художници, информираха от БФ Борба. Две от успешните състезателки на родната борба демонстрираха завидни умения над бялото платно в арт студио. Жестът бе подарък към Евелина за сребърния й медал от Евро 2019 от Десислава Лозова, дизайнерка на Decollage studio.

Шампионката на България бе поканила приятели, за да изживеят заедно приятната емоция. Сред тях бе и Елица Янкова, бронзова олимпийска медалистка от Рио 2016.

"Изживяването беше невероятно, не усетихме как минаха 3 часа – призна Евелина. - Трябваше да изобразим „Нощна разходка в Париж“. Деси беше застанала пред нас и ни показваше как да изрисуваме всеки детайл. В процеса на изработка се получаваха различни фигури, много се забавлявахме. Не бях рисувала от дете. Успях да се изолирам от забързаното ежедневие и да се заредя с нова положителна енергия...“

Евелина е с травма в коляното и няма да замине с отбора за лагера в Япония в началото на месец май. Но пък възстановяването й минава в зареждаща обстановка с много приятели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови