Джони Футбола с марихуана и три голи гаджета на плажа

ОFFNews 11 май 2017 в 15:36 16436 2

Една от най-големите надежди на американския футбол Джони Мензиел накара всички мъже по света да му завиждат. Нищо че в момента е безработен. Куотърбекът доби популярност като Джони Футбола и дори регистрира прякора си като търговска марка.

Та щастливецът се озова на плажа в Мексико с три голи гаджета. Как? Годеницата му Бре Тиеси реши да отпразнува в известен курорт 26-ия рожден ден. Тя покани свои приятелки, като едната от тях е Джордън Озуна, бившата на Джъстин Бийбър.

Джони и трите дами влязоха във водата, но момичетата решиха, че горнищата им пречат. Така просто ги захвърлиха. 

Вдясно е гаджето на Джони, а в средата бившата на Джъстин Бийбър 

Щастливецът не ги последва, пазейки се от вълните. Но пък се наслаждаваше на гледката отстрани. Клюкарите отбелязаха, че Футбола има селскостопански загар.

За капак преди голото изпълнение Джони се разходи по пясъка, дърпайки цигара. Съседи на плажа коментираха, че всъщност завитото нещо въобще не прилича на обикновен фас, а си е чиста марихуана.

Джони Мензиел беше една от най-големите звезди на колежанския футбол, после навлезе и в НФЛ. Миналия март обаче беше освободен от Кливлънд Браунс след серия скандали.

Сега е свободен агент, но не е ясно дали въобще има намерение да продължава със спорта. Ако се съди по лекото му коремче, животът го дърпа в друга посока.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

11.05 2017 в 15:49

Ало редакцията, да ви отперем една съществена забележка накуп заедно с продължаващите проблеми при публикуване на коментарите.

Вижте сега, стига с тоя изроден сексизъм: "Вдясно е гаджето на Джони, а в средата бившата на Джъстин Бийбър".
От мен да знаете, една истинска тайна на живота, не мъжът избира жената, а жената си избира мъж! Тва, че тая е била с оня биберончо джъстин нищо не означава. Ама наистина Н-И-Щ-О.

42249

1

Denis Rizanov

11.05 2017 в 15:47

Дай боже всекиму!
Лично аз бих заменил ганджата с поркане. По-мъжкарско е. Пичовете не пафкат отдавна трева. Не е куул. Много отдавна.

За всички дето ше ми опонират първо да се определят. Ако за тях мацките не са приоритет, значи нямаме общи точки и няма смисъл да ми обясняват колко безвредна била марихуаната. Опитвал съм и не я намирам за нищо особено. За чекиджии става. Значи без мен.