Бивша грация ще става журналистка

OFFNews 22 март 2023 в 11:50 5895 0

Симона Дянкова

Снимка Личен архив

Симона Дянкова

Бившата капитанка на ансамбъла по художествена гимнастика Симона Дянкова се е записала да следва журналистика след края на състезателната си кариера.

"Доста пъти са ми взимали интервю и исках да видя какво е от другата страна", сподели тя. Според олимпийската шампионка от Токио 2020 ще е по-добре да чуваме повече за хубавите новини, а не само лошите.

Тя говори на събитието She is the One 2023: SHE CAN DO ANYTHING на Dir.bg, на което се представят историите на шест жени, имали визията за дните напред, канализирали идеи и стремежи в хоризонта отвъд настоящето чрез активността си тук и сега.

"Художествената гимнастика е най-красивият женски спорт и за мен няма как, когато искаш да постигнеш нещо толкова голямо и значимо, всичко да се получава лесно", коментира Дянкова. Тя разказа също, че художествената гимнастика не е пресякла нейния път, а е целият ѝ път. Тя благодари на своята майка, която я завела в залата и я запалила по спорта.

"Тя беше човекът, който след всичките ми разочарования ме връщаше в залата", добави Дянкова. По думите ѝ спортът изгражда много качества.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews