Андреа за целувката на Кобрата: Всички обичаме суши

OFFNews 27 март 2019 в 13:44 6989 0

Снимка Instagram: Andrea

Приятелката на Кубрат Пулев - Андреа взе отношение по случая с целувката на звездатани в профибокса и репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Ситуацията предизвика сериозни полемики, самият Пулев обясни конфузната случка "като една невинна закачка" и Кралицата на голото суши дори се включила и в празненствата за победата му.

"Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не "насилствен опит за сексуален тормоз.

Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват. В изявление на "Vegas Sport Daily", разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него.

За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито... Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен" написа Андреа в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Тервел Пулев също защити брат си: "Често ние всички, критикуваме и осъждаме околните за техни постъпки, сякаш ние сме светци! Всъщност понякога, ние се държим дори и по-зле отколкото човекът, който сме критикували, но в други ситуации, където може само ние да си го знаем.

Странно е, как една шегаджийска целувка, в следствие на радост, би могла да заинтригува повече някои хора, отколкото позитивния повод за самата радост. Всеки да погледне навътре, към себе си първо, безгрешни няма"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови