Водосвет за "Движение 21" в храма "Св. Николай Чудотворец"

OFFNews 07 октомври 2015 в 16:26 2138 1

Водосвет за здраве и успех на кандидатите за общински съветници и районни кметове на „Движение 21“ бе отслужен в столичния храм „Св. Николай Чудотворец“. Църковният ритуал бе отслужен от протоерей Николай Нешев, който пожела на присъстващите над 30 от участниците в листата да останат с чиста съвест и сърца и да помагат на хората.

Политиката е призвание и ако хората ви дадат възможност да влезете в управлението на София няма да имате работно време, така както и проблемите на хората нямат фиксирано време, допълни още отец Николай.

„Движение 21“ участва на местните избори с 49 кандидати за общински съветници и 24 кандидати за районни кметове. Водач на листата е финансистът доц. Стоян Александров. След него са зам.-председателят на партията инж. Симеон Славчев и председателят на федерация „Спорт за хора със зрителни увреждания“ д-р Иван Янев. Четвърта е Емилия Михайлова, бивш зам.-председател на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност. В „Отборът на квартала“ за София, каквото е мотото на партията, влизат още университетски преподаватели, финансисти, лекари, инженери, юристи и др.

Партията е с номер 2 в бюлетината.

След водосвета кандидатите на „Движение 21“ представиха приоритетите си за София пред столичани. Сред тях са интегрираният градски транспорт, достъпната градска среда, културното наследство и туризмът, използването на местни референдуми за прозрачно управление на столицата, намаляването на вредните емисии и превръщането на София в зелен град.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови