Владислав Панев, ДБ: Ще търся правата си по съдебен път за клеветническата кампания срещу мен

OFFNews 12 март 2021 в 15:41 6116 0

От дни срещу мен като кандидат на Демократична България и съпредседател на "Зелено движение" се разгръща отвратителна клеветническа кампания. Тя носи всички белези на организирано от управляващите и техните медийни слуги компроматно мероприятие, казва Владислав Панев.

Нито едно от обвиненията срещу мен не е истина. Нещо повече, никога не съм бил в Казичене и не познавам хората от публикациите.

С тази компроматна кампания се цели моето и на коалицията име да бъде очернено, независимо от факта че всичко очевидно е съшито с бели конци. Кампанията се разгръща през сайтове, които обслужват управляващите, и разчита на “свидетелствата” на криминално проявени фигури, известни като купувачи на гласове и организатори на мрежи от “кошаревски свидетели”.

Ще защитя името си по съдебен път. Предприемам всички необходими за това действия. Предупреждавам бухалките, които разплискват тази клеветническа кампания, че ще търся отговорност от всеки, който се включи в нея.

Очевидно е, че се превръщам в мишена заради моите разкрития, свързани с Христо Ковачки и Румен Гайтански - Вълка, първи приятели на Доган и Борисов. Очевидно е също и че се разчита на това аз да не мога да се защитя до края на предизборната кампания и това да нанесе щети върху коалицията, от която съм кандидат.

Призовавам всички отговорни журналисти и публични говорители да не се включват в разпространението на тези клевети. Призовавам и нашите опоненти да не прибягват до очернящи способи. Да сблъскваме идеи в открит дебат пред очите на хората, а не да се крием зад гнусни компромати, казва още Панев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews