Трендафил Величков: Време е да поправим грешката в управлението на Пазарджик

OFFNews 17 октомври 2015 в 12:24 1223 0

Трендафил Величков

"През последните 8 години Пазарджик имаше кмет, който беше издигнат първо от десните - и се провали тотално. Във втория му мандат десните го изоставиха, подкрепиха го от ГЕРБ, но той съумя да разочарова и ГЕРБ, както и за пореден път населението на общината и хората в цялата държава. В момента АБВ дава единствената истинска алтернатива на този регион."

Това заяви кандидатът на Алтернатива за българско възраждане за кмет на Пазарджик и управител на областта Трендафил Величков пред БНТ. Той се обърна към опонентите си от ГЕРБ и РБ с апел:

"АБВ остана единственото решение за хората, които имат демократично мислене. Да поправим заедно грешката в управлението на Пазарджик. От осем години в региона няма нито един голям инвеститор, а хората, особено младите го напускат бързо. В града има само една напудрена обстановка на теменужки и райграс, което е прах в очите, а не истинска работа в полза на обществото".

"Ще се стремя в общината да се разкриват нови, добре заплатени работни места. Да се повишават доходите и хората, особено младите, да усещат, че имат перспектива", каза още Величков.

По думите му, това са приоритети, заложени в управленските програми на всички кандидати на АБВ за позиции в местната власт.

"Нашата главна и основна задача навсякъде са: осигуряване на работа и увеличение на доходите. Това са нещата, които вълнуват хората. АБВ участва за първи път в такива избори. Всички кметове, които спечелим, ще бъдат победа за нас, защото ние ще сме ги извоювали от статуквото. АБВ влезе в предизборната надпревара с много млади кандидати, неопетнени хора, такива, които наистина могат да дадат надежда и нова енергия на българските общини. Искаме да преборим страха и погрешното мислене: “Краде, но и прави“. Това ни дърпа назад", категоричен бе  Трендафил Величков.

В заключение кандидатът на АБВ за кмет на Пазарджик призова за висока избирателна активност. Според него, това е единственият инструмент за борба с изборните манипулации.

"Високата избирателна активност е единственият начин да се преборим с корпоративния и с купения вот, с решения предварително мач!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови