Светослав Витков: Гласувайте с вяра

OFFNews 09 ноември 2021 в 18:00 862 0

Има една тема за политиците ни, която е табу! Темата за вярата! Това е така, защото целта на всеки политик, поставящ себе си преди интересите на народа си е, да му повярват!

Това казва кандидатът за президент на ПП Глас Народен Светослав Витков в обръщение към избирателите.

Ето пълния текст на обръщението:

Държавникът не изисква вярата на народа, защото изпълнява неговите нужди и следва интереса му, като ги поставя над себе си.

Вярата е в стремежа, който следваш! В проекцията на мисълта, какво трябва да направиш и какво искаш да сътвориш.

Както Бог или Висшата сила е създател, така и всеки един от нас е такъв, но разбира се, а и за щастие, в много по-ограничен мащаб.

Вярата ни прави силни в мислите и делата!

Да спазваме природните- Божии, както и човешките закони.

Да не убиваме, крадем, да не бъдем водени от алчността и злобата. Да не мислим много за себе си, а за света и хората около нас.

Да бъдем справедливи и непреклонни, когато делото ни е чисто. Да усещаме страх, но да не го оставяме да води мислите и делата ни.

Да осъзнаваме извора на неправдата и да й се противопоставяме, но не като камък на пътя на водата, а като бент, който я насочва в нужната посока.

Да бъдем търпеливи с нетърпеливите, да уважаваме стойностните противници и да помагаме на изпадналите в нужда, според възможностите си.

На политика вярата помага да осъзнава накъде се движи света - интересите на силните държави, за да не застава директно на пътя им, а да предвиди това движение и да го вплете в интересите на страната - народа си. Да бъде гъвкав в отношенията, за да не бъде отстранен, но и да не бъде безгръбначно, което изпълнява сляпо заповедите на силните, а за награда - да го оставят да краде за себе си от своите!

Да постави интересите на държавата и народа си над собствените си, с ясното съзнание, че накрая най-вероятно ще бъде предаден, омаскарен и забравен…

Без вяра човек е без път!

Без вяра човек е като откъснато от скалата водорасло!

“Вярата е важна, Санчо, а не ши***ите мелници! “ - Дон Св. Витков!

България има нужда от такъв президент!

Гласувайте с вяра!

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews