ПП Глас Народен: Тежките времена изискват силни хора, а не измамници

OFFNews 24 март 2023 в 18:37 1758 0

Глас Народен

Снимка Глас Народен

ПП Глас Народен

Политическите постулати и мантри, създадени от политическите стратези, имат за цел да отблъснат и откажат избирателите, за да се увеличи процентът на партиите на статуквото с твърд електорат над 4%. Затова втората основна цел на Глас Народен е политическа активност на негласуващите, които са около 50%, защото в техния вот е ключът за промяна на модела на управление на партиите на статуквото.

„Заветната цел на всяка българска партия е да влезе в парламента. Мечтата на всеки партиен кариерист e да стане депутат. Тази цел никога не е била водеща за Глас Народен“, категорични са от партията.

Ето и конкретно защо:

Дори една партия да успее да вкара 25 депутата в Народното събрание (с 10% изборен резултат или около 250 000 гласа), на фона на 240 депутата.... не може да измести партиите на статуквото.

Без парламентарна мощ новите партии в НС бързо се превръщат в поддръжници на статуквото, дори да се представят за опозиционери на управляващата партия или коалиция. А опозиция на управляващата партия/коалиция, не е опозиция на модела на управление, наложен в последните 30 години. В този модел се променят играчите, но схемата на играта остава същата: усвояване на средствата, а населението - ДГД!

Ключът към победа над статуквото се крие или в активирането на негласуващите - около 50 % от всички българи, имащи право на глас, или във форсмажорни обстоятелства - преврат, революция или промяна в световното лидерство.

Всички мантри на статуквото, от рода: “Изборите не променят нищо!; “Няма смисъл да гласувам!”; “Всички са маскари!”; „Няма да гласувам за партия, която няма да влезе в НС, защото гласът ми ще се загуби!” и т.н... са само с една цел - да ви откажат да гласувате, за да бетонирате управлението им.

Ще ви дават за пример европейски държави с ниска изборна активност, но правете разлика между тяхното ниво на развита държавност, на жизнен стандарт и икономика... и нашето, на най-бедната държава в ЕС!

Ето защо и целта на Глас Народен не е да мине 4% и да седне на масата за преговори, за да ни подхвърлят къс от “баницата”, за да лаем с нисък тембър и пълни джобове, а да накараме негласуващите да гласуват - да се увеличи лавинообразно избирателната активност, за да подкопае парламентарната мощ на статуквото и създаде невъзможност за сформиране на 51% парламентарно мнозинство и сформиране на кабинет.

Днес всички партии, със сигурно парламентарно участие вият, че идва края на държавата, ако няма парламент! Просто умират от яд, че изпускат далаверата.

Нещо повече - процесът за промяна на 30-годишния модел вече започна. Алчността на партии и лидери ясно личи по тяхната истеричност и готовност да се коалират с всеки, само и само да се докопат до властта отново.

Тежките времена изискват силни хора, а не измамници.

Изборите и хората могат да бъдат манипулирани до момента, в който бедността стане непоносима.

И последно:

Който не ползва правото си на глас, няма правото да се оплаква на глас после!

Платена публикация

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови