Не псувай, а избери! - нова серия клипове на РБ

OFFNews Последна промяна на 14 април 2014 в 22:53 7198 15

Юлиян Вергов
Юлиян Вергов

Нова серия предизборни клипове публикува Реформаторският блок след първата си кампания, породила много спорове.

"Не псувай, а гласувай!" е продължение на дългия клип "Ако ходя за гъби, как да задам въпроса "Кой?", в който много известни български творци призовават за активност на предстоящите Евроизбори 2014. В новата серия клипове звездите призовават в индивидуални видеа да се гласува на изборите.

Главен герой в публикувания днес клип е актьорът Юлиян Вергов.

Реформаторският блок вече публикува обръщенията на актьора от "Под прикритие" и бивш министър на културата в служебния кабинет Владо Пенев

и на оперната прима Александрина Пендачанска.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.04 2014 в 01:33

Очевидно разбираш как се правят бардаци. Твоята е лесна. Важното е да си будна в работно влеме. Бардаци има и ще има при всяко правителство - каквото и да е то. Ние да му мислим. Важното е да сме будни когато гласуваме.

16.04 2014 в 01:23

Очевидно разбираш как се правят бардаци. Важното е да си будна. Иначе няма никакво значение за кого ще гласуваш. Бардаци има и ще има при всяко првителство. Твоята е лесна.

15.04 2014 в 11:45

Дотук добре. Но не е лошо да има клипове с идеите и как да станат. Кратко. Точно. Професионално. Че от обещания за светло бъдеще ми се гади.

15.04 2014 в 11:43

Много умна е идеята да не показват физиономиите на издигнатите от тях кандидати-политкомисари, а само артисти, певци и прочее културтрегери. Тва "ако се намери някой готин пич" (Вергов) хубаво, ама в картинния речник под фразата "готин пич" никога не бих сложил образа на Кунева. Смех ... 15 000 клипа да пуснат, пак минават бариерата с клизма, ако я минават изобщо.

15.04 2014 в 10:51

Клиповете са страхотни. Това всъщност е единствената позитивна предизборна кампания. А на форумните тролове много им се радвам - така здраво са им го техните ибрикчии, че те от ярост здраво осират де що има статия за Реформаторския блок.

15.04 2014 в 08:33

Какво разследване да направят на прехода? Та там е минала и давност вече, никой не можеш да съдиш. А колко крадоха комунягите можеш да видиш, като изследваш кои са днешните богаташи. Друго не е нужно.

15.04 2014 в 06:26

Докато не се появят кандидати, които да пожелаят да направят криминално и финансово разследване на т.нар. преход, аз ще съм на всяко друго място, но не и пред урната за гласуване!
В момента няма партия или личност, която да заслужава моето доверие. На всички, които смятат, че със стари курви се прави нов бардак - успех! Ама после да няма вайкане.