Младият икономист Пресиян Павлов води листата на партия МИР във Враца

OFFNews 10 ноември 2021 в 10:17 912 0

Младият икономист Пресиян Павлов води листата на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) във Враца за кандидати за народни представители на предстоящите на 14-ти ноември предсрочни парламентарни избори. Той е собственик и управител на медико-диагностична лаборатория за дентални снимки във Враца.

„Обичам да се занимавам с действия, с които да съм в помощ на хората и по тази причина избрах бизнесът ми да бъде в областта на здравеопазването. Влизам в политиката с мотивация, вяра, воля и желание за налагане на различен модел на правене на политика, който да решава реалните проблеми на българските граждани и моите съграждани от област Враца. Именно за това избрах да се кандидатирам от партия МИР и ще работя за оставането на младите хора в страната и завръщането на огромна част от българите от чужбина, един от които бях и аз самия“, заяви водача на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов.

Младият икономист подчерта, че основен негов приоритет ще бъде развиването на северозападния район и родния му град Враца, както и създаване на условия за развитието на малкия, средния и фамилния бизнес в региона.

„Възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката като туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високотехнологични чисти производства е един от основните приоритети на партия МИР. Област Враца има дадености за развитието и на туризма, селското стопанство и логистиката и една от основните ми задачи като народен представител ще бъде да се оползотворят географските и природните дадености на област Враца, както и да се привлекат инвестиции. Ще предложа да се създаде клъстер „Туризъм“, който да обедини усилията на национално и местно ниво, както и на всички инвеститори за превръщане на област Враца в туристическа дестинация“, заяви още Пресиян Павлов.

Той подчерта, че област Враца има всички дадености да се превърне и в транспортен и логистичен център на България.

„България е богата страна, ние сме най-богати на билки в цяла Европа и сме втори в света по обем на минерални извори. Имаме уникални логистични предимства и природни дадености. Но губим най-ценното – хората. Те са отвратени от начина, по който е организирана и функционира днес българската държава. Именно за това партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на нацията. Идеологията на партия МИР е идеологията на СВОБОДАТА и СПРАВЕДЛИВОСТТА, интелектуално обезпечаваща такова общество, в което тези две висши ценности са реално гарантирани за всеки български гражданин“, заяви още водача на листата на партия МИР във Враца Пресиян Павлов.

Той призова българските граждани да подкрепят новото поколение, морала и експертността в българската политика – партия МИР с номер 26.

Избори ноември 2021!

Платено съдържание!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!