Манфред Вебер: Подкрепете ГЕРБ, за да формира стабилно дясно-центристко правителство

OFFNews 09 юли 2021 в 18:36 1086 0

Призовавам Ви да дадете подкрепата си за партия ГЕРБ, за да формира стабилно дясно-центристко правителство за бъдещето на България. Това заявява във видеообръщение председателят на Групата на Европейската народна партия (ЕНП) в Европейския парламент (ЕП) Манфред Вебер.

По думите му когато хората отидат да гласуват, те следва да бъдат водени основно от едно нещо и това е стабилността. „От започването на кризата с COVID-19 цяла Европа се изправи пред големи предизвикателства – в лицето на икономическото и здравно измерение на кризата, породена от пандемията. За да преодолеем това сега, ние се нуждаем от стабилност, нуждаем се от едно стабилно правителство. Затова аз Ви приканвам да подкрепите ГЕРБ. На тях може да се разчита, досега те успяха да постигнат добро развитие на икономиката след кризата“, посочва Вебер.

Той е категоричен, че идеите на ГЕРБ са правилните за инвестиране в бъдещето на България, особено на младите поколения.

В обръщението си Манфред Вебер заявява, че на европейско ниво има безпокойство относно машинното гласуване, което сега за първи път се прилага в България, а и в Европейския съюз. „Не ни вдъхва особено доверие решението на президента Радев да постъпи така, заедно със служебното правителство, защото проверката на резултата от гласуването по този начин няма да е толкова лесна. Затова екипът за наблюдение на изборите ще следи отблизо за реалното и правилно провеждане на изборите“, подчертава председателят на Групата на ЕНП в ЕП.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София