Йончева: Очаква ни битка за България, не за нов парламент

OFFNews 20 март 2017 в 11:38 1985 1

Очаква ни битка за България, а не за нов парламент. Това заяви водачът на лисата на БСП за България за Хасково Елена Йончева по време на среща с хората в Любимец.

Тя изтъкна, че втори шанс за спасение от корупционните практики и наглото ограбване на българските граждани, ще бъде труден и дори невъзможен. "Сега е моментът БСП да спре порочните практики на ГЕРБ за ограбване на цели общини с безсмислени и скъпи проекти, от които се извличат милиони евро", категорични са кандидатите на народни представители на левицата. 

"БСП ще работи за повишаване на парите за майчинство, като първа стъпка за преодоляване на демографската криза", посочи кандидатът за депутат в листата на БСП Никола Динков, който представи и част от останалите приоритети на социалистите.

Елена Йончева бе категорична, че трябва да се обединим на тези избори, за да спечелим битката за България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16009

1

Nik68

20.03 2017 в 11:50

Поредните глупости. Битка за кокала ще се състои както на всеки избор. За големия кокал. И ако не го захапе БСП или Герб, или който друг се изкаже така неподготвен, като Йончева - света няма да свърши. А биткаджиите ги знаем. Утре ще спретнат коялицийка с ДПС и ще твърдят, че така искал българския народ. Ако може да се вярва на Галъп само 20 % от българите желаят ДПС под каквато и да е форма в управляваща коалиция.