Горан Благоев: Да се посветим на истината

OFFNews 26 октомври 2021 в 15:22 709 0

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан Благоев и Ивелина Георгиева посетиха днес на Димитровден манастира „Св. Димитър” в село Лозен по повод храмовия празник. 

В Българската национална памет свети Димитър заема особено свидно място и остава като небесен застъпник на възобновеното българско царство от братята Асеневци.

Заедно с председателя на КОД Петър Москов и водача на листата на Национално обединение на десницата в 23 МИР Мая Маринова, Горан Благоев и Ивелина Георгиева присъстваха на празничен водосвет.
По инициатива на кандидатите от 23 МИР София бе отслужен молебен за здравето на българския народ и за скорошното ни избавяне от връхлетелите ни кризи.

Кандидатът за президент Горан Благоев подари на храма от името на Национално обединение на десницата икона изобразяваща Рождество Христово и пожела както Пресвета Богородица приема Божията воля да послужи за спасението на света, така и ние безрезервно да служим на обществото, а да не се стремим към държавната трапеза.

Горан Благоев призова съмишлениците си да имат примера и на Йосиф Обручник, съпругът на Богородица, който преодолява много съмнения и изкушения, за да се посвети на истината.
Нека Бог ни помага и ние като политически съюз да надмогваме изкушенията и съблазните и да се посветим искрено в служба на нацията и държавата ни.

Горан Благоев призова Българската православна църква все така да отправя молитви за страдащия в момента български народ. 


Национално обединение на десницата се явява с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите на 14 ноември. 

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков