ГЕРБ обещава средна заплата от 2000 лв. и преизчисляване на пенсиите при нов мандат

OFFNews 28 юни 2021 в 12:17 3151 3

Увеличаването на доходите на хората и социалните придобивки са важните неща за всеки един от нас. Това може да се случи само с реални политики и изпълними ангажименти. Постижимата цел след 4 години е средната заплата да стане 2000 лева, минималната - 1000, а минималната пенсия - 600 лева.

Пенсиите трябва да бъдат преизчислени, за да се поправи несправедливостта - хора, работили 35 години да получават пенсия от 300 лева, а тези, които не са работили, пак да получават същата сума. Пенсиите трябва да се увеличават всяка година справедливо и това е разчетено в нашата програма.

Това заявиха в Стражица водачът на листата на ГЕРБ–СДС проф. Костадин Ангелов и кандидатите за народни представители Детелина Борисова, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.

Работници и служители на „Пименс“ и хлебозавода в града изразиха надежда, че ГЕРБ няма да допусне да бъде провалена програмата за саниране и да се спрат мерките за подпомагане на бизнеса и работещите, засегнати от пандемията.

„Всички вие, които живеете в реновираните блокове, знаете колко по-по-добри са условията, сметките за отопление намаляват, сградите ви изглеждат приветливи и красиви. За съжаление служебното правителство и подкрепящите го партии, които реално са в управлението без избори, са на път да провалят тази програма, или да се иска от гражданите да доплащат, което ще е непосилно за тях“, каза Детелина Борисова.

Тя подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа партия, която доказа, че може да носи отговорност, отговорност за управлението на страната и за управлението на общините.

Проблем за голяма част от хората продължава да бъде начинът на гласуване с машини. Присъстващи на срещите изразиха страховете си, че техните родители няма да упражнят правото си на глас, защото се притесняват как ще се справят с устройствата. Кандидатите за народни представители и доброволци на ГЕРБ-СДС показваха на таблети как ще се гласува машинно и призоваха хората да преодолеят страховете си и да дадат своя вот на 11 юли.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

2

Сеирджия21353

28.06 2021 в 13:58

Къде, във Видин ли? Или в Монтана ?:) че какво ги спираше 14 години, та чак сега се сетиха ?

105

1

Имe на профила

28.06 2021 в 12:39

Чааак след 12 години грабеж ли се сетихте за пенсиите ?

Ама си отивате. И доста от вас ще са в затвора да обслужват манафите.