Цялото ръководство на държавното тото е сменено

Георги А. Ангелов Последна промяна на 28 февруари 2020 в 14:06 3378 1

Целият Управителен съвет на Държавният тотолизатор е сменен със заповед на министъра на спорта Красен Кралев. Това бе потвърдено в парламента от министъра на финансите Владислав Горанов.

Все още не са сключени договори за управление с новите началници на тотото и те не са вписани в Търговския регистър.

Горанов не каза имената на новия Съвет, но от думите му се разбра, че ше има двама души, известни футболисти от миналото.

Единият от тях е бившият играч на "Левски" и Националния отбор Христо Йовов. В ръководството влизат още двама експерти от Министерството на финансите, единият от които е отговорничката за сектор "Данъчна политика" Людмила Петкова, а другият - началник на отдел в същата дирекция. Изпълнителен директор на тотото ще е "висш експерт по информационни технологии от "Информационно обслужване"

"Ако погледнем резултатите досега и предизвикателствата в бъдеше пред спортния тотализатор, с оглед на това, че единствено това предприятие вече ще може да организира лотарии, преценката на министъра на спорта, разбира се, съгласувано с министъра на финансите, както е по закон, е, че е необходима нова, свежа управленска мощ", заяви Горанов попитан за причината за пълната промяна в мениджмънта на дружеството.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13355

1

aviatora

28.02 2020 в 15:05

Герберасите мафиоти си гушнаха изцяло тото!!! Ебахти гнусната мафиотска структура...