Стилна джаз вечер за клиенти и приятели от Fibank

OFFNews Последна промяна на 13 август 2018 в 13:38 1091 0

За 16-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен спонсор на Международния джаз фест в Банско. Събитието, което по мнение на феновете се превърна в световен музикален феномен, привлече над 60 000 любители на този жанр. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите и в Източна Европа.

Специалната VIP джаз вечер на Fibank, станала традиция по време на феста, се състоя на 10-ти август в градината на „Ла Веранда” в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Събитието започна със стилен коктейл с кулинарни изненади и специални гости – легендарната група Gipsy Kings.

Над 180 клиенти, партньори и приятели на банката уважиха събитието, сред които Васил Петров, Ути Бъчваров, Орлин Павлов и много други.

След коктейла за гостите имаше осигурен транспорт до площада, за да могат да се насладят на изпълненията на специалните гости на феста – Лиса Симон и Мат Бианко. Атмосферата беше наелектризирана от многобройната тълпа под звездното небе и гласа на Лиса - дълбок, обигран, откровен и белязан с огромния опит, натрупан от безбройните й изпълнения като актриса на „Бродуей“. А голямата изненада през тази година – британците от Мат Бианко, за пореден път доказаха класата си.
След полунощ партито продължи в пиано бар Sing Sing на Кемпински. Специална изненада беше британската банда The David Dower Trio, които забавляваха гостите до зори.

За поредна година зрителите на събитието имаха възможността безплатно да се наслаждават на световноизвестни изпълнителни благодарение на финансовата подкрепа на Fibank. За разлика от много други фестивали, които фалират поради липса на интерес от рекламодатели и финансиране, фестивалът в Банско се провежда без прекъсване от 1998 година.

Първа инвестиционна банка (ПИБ) е най-голямата банка с български капитал и четвърта по големина кредитна институция по размер на активите в България. Мажоритарни собственици са Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев, които притежават по 42,5% от капитала на банката, като останалите 15% от акциите се търгуват на БФБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови